Inkl. moms 0

Mango Ghost Pepper Hot Sauce (162 g)

169 kr

Mango Ghost Pepper Hot Sauce

Upplev den perfekta sammansättningen av söt mango och het ghost pepper i vår förföriska Mango Ghost Pepper Hot Sauce. Tänk dig en fräsande räkpasta eller med skaldjur.

Om du är en mangoälskare har vi flera mangovarianter i vårt Texas Pepper Jelly-utbud. Från Mango Pepper Jelly och Mango Habanero Rib Candy™ till några söta alternativ som vår Peach Mango Sweet Bird Bath™. Du kan tillfredsställa dina mangotörst till fullo här!

Denna kulinariska symfoni av spökpaprika och mango handlar dock inte bara om smak; det handlar om det djärva äventyr som väntar dina smaklökar.

Är Ghost pepper säkra att äta?

Var lugn, spökpaprikor är helt säkra när de konsumeras med måtta av dem som tål deras extrema hetta. Trots det kan överdriven konsumtion resultera i obehag, matsmältningsbesvär och potentiella hälsoproblem. Att hantera dem råa kan också vara en utmaning på grund av hud- och ögonirritation som orsakas av deras oljor.

Frukta ej! Vi har skickligt behärskat kraften hos Ghost pepper för att skapa en läcker, ändå het sås. Så om du är en av de modiga själarna som längtar efter kicken av intensiv hetta, ta din flaska Mango Ghost Pepper Hot Sauce idag! Höj dina rätter och låt din gom ge sig ut på ett kulinariskt äventyr som aldrig förr.

Ingredienser: Socker, äppeljuice från koncentrat, päronjuice, mango puré, naturliga smaker, askorbinsyra, (vitamin C) citronsyra, vinäger, krossad ghostpeppar, ghostpeppar/bhut jolokia, salt, citronsyra, pektin

Vikt: 162 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi.....................333 kcal
Fett….......................0 g
Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat…..............87 g
Varav sockerarter….87 g
Protein…..................0 g
Salt…......................0.2 g