Inkl. moms 0

Om oss - South Side BBQ


Vi är stolta att presentera Stockholms första och enda grill- och bbq butik. Matlagning har alltid varit en stor del av mitt liv och min stora passion för BBQ-grillar startade när jag förälskade mig i märket Primo. Till min stora förvåning fanns det ingen grillbutik i Stockholm och då kändes valet att öppna South side BBQ givet och även en webbutik för att kunna serva alla i Sverige med kvalitetsprodukter för grillning och rökning. 

Välkommen in till butiken i Älvsjö för att testa, känna, lukta och smaka. Förutom marknadens absolut bästa grillar som Masterbuilt, Kamado Joe, BGE (Big Green Egg), PK (Portable Kitchen), och Traeger (pellets grill) och Boretti har vi allt från grilltillbehör, Sveriges största utbud på rubs, såser, rökved, chunks, rökflis, svenskt grillkol, pizzastenar till matlagnings tillbehör och mycket annat i en inspirerande miljö. - Grillning ska upplevas. 

Vi erbjuder förstaklassig service. Hos oss kan ni alltid vända er med frågor inom grillning, tips, trix. Vi svara alltid i telefonen, Mail eller i chatten oavsett morgon/kväll eller helg. Vi är här för att hjälpa er med att bli riktiga pitmasters.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att få information om nyheter och erbjudanden men även inspiration.


Välkommen in till oss i Älvsjö!

Alexander och Robert