Inkl. moms 0

Kamado Joe - Grillar & grilltillbehör

Skapad för att prestera bättre och hålla längre. Det är den enkla, kompromisslösa kvalitetsstandarden som driver allt vi gör på Kamado Joe® - från design till produktion. Vårt mål är enkelt: att varje produkt som bär vårt namn blir en pålitlig del av exceptionella grillupplevelser."" Detta är vad Kamada Joe har för krav på kvaliteten på sina grillar.
Med grillgaller i flera lager gör det möjligt att tillaga olika mat samtidigt, gör din egna pizza på en pizzasten eller varför inte variera smaksättningen med Kamado Joes olika sorters kol, tex  äpple eller hickory.  Men även med olika sorters kol kan du välja mellan hot and fast och low and slow. Vi har Kamado Joes olika serier, Big Joe, Classic samt Junior som är den minsta som du kan ta med dig i husbilen, husvagnen eller båten. Även tillbehör till din grill som gör att du kan styra din grill via en app, men även mer klassiska redskap som olika sorters grillgaller, stekplattor och rib rack.

För mer information om dom olika modellerna och serierna läs mer på respektive produkt och har du ytterligare frågor eller funderingar kontakta oss eller kom in i butiken.