Inkl. moms 0

Lane´s Sorta White Sauce (400 ml)

169 kr

Lane´s Sorta White Sauce

Vi introducerar vår version av den BBQ-favoriserade Alabama White BBQ Sauce. Lane's BBQ presenterar en blandning av krämiga och syrliga toner i vår Sorta White Sauce. Denna hyllning till den ärofyllda traditionen av Alabama vit BBQ-sås levererar en harmonisk balans som perfekt kompletterar en mängd olika rätter.

Med en sammetslen textur och en noggrann fusion av premiumingredienser är vår Sorta White Sauce en följeslagare till grillat eller rökt kött, och precis allt annat du kan tänka dig att lägga till dess smak! Den lyfter inte bara smaken på dina rätter, utan lägger också till en touch av sofistikering till dina kulinariska strävanden.

Noggrant utformad för excellens fångar Lane's BBQ Sorta White Sauce essensen av Alabama vit BBQ-sås och erbjuder en lockande upplevelse vid varje sked. Oavsett om du är värd för en grillfest, planerar en mysig familjemiddag eller experimenterar med nya recept, är vår sås en mångsidig följeslagare som utan tvekan kommer att sticka ut.

Ge dig ut på en smakresa med vår Sorta White Sauce och upptäck en symfoni av smaker som hedrar traditionen samtidigt som den lägger till en modern twist. Majonnäsen ger den en silkeslen textur, sedan får du en härlig smakexplosion från pepparroten och äppelcidervinägern. Den avslutas med en liten hetta från blandningen av chilipeppar. Höj dina grillkreationer i äkta söderinspirerad matlagning.

Ingredienser: MAJONNÄS, (SOJABÖNSOLJA ÄGG, VATTEN, VINÄGER, SALT, OLEORESIN PAPRIKA, NATURLIGA SMAKÄMNEN KALCIUMDISODIUM) ÄPPLECIDERVINÄGER (DESTILLERAD VINÄGER VATTEN ÄPPLEN), CITRONSAFT, PEPPARROT, SOCKER, SALT ,PEPPAR, ANCHOPEPPAR CAYENNEPEPPAR.

Vikt: 400 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi...................... 366 kcal
Fett…....................... 38 g

Varav mättat fett.... 6 g
Kolhydrat….............. 5 g
Varav sockerarter…. 3 g
Protein….................. 0 g
Salt…...................... 0,5 g