Inkl. moms 0

Pomegranate Cranberry Habanero Rib Candy (476 g)

199 kr

Pomegranate Cranberry Habanero Rib Candy

Lamm, kalkon, fläskkött och vilket annat kött du än kan tänka dig kommer att dra nytta av smakerna packade i en flaska Pomegranate Cranberry Habanero Rib Candy™.

Viltkött passar verkligen bra ihop med denna smak. Det kan vara svårt att hitta en bra sås på marknaden för att matcha upp med ryggbiff eller viltkött, men den här är en stark konkurrent.

Ska jag värma upp Rib Candy innan jag använder det?Det är helt okej att värma upp det. Det behöver inte värmas igenom helt.

Vi gjorde den här produkten för att användas direkt ur flaskan, vilket är varför vi gav dig hällkorken som vi har på vår Craig's BBQ Sauce.

Du kan värma upp vilken Rib Candy som helst i mikrovågsugnen i korta 10-15 sekunders intervaller (och ja, även denna Pomegranate Cranberry). Eller på spisen, men se till att röra om kontinuerligt så att den inte bränns. Ingen gillar bränd Rib Candy.

Om du gillar blandningen av granatäpple och tranbär, lämna en recension på den här sidan. Och var säker på att berätta hur du använder TPJ-glasyren.

Ingredienser: socker, druvjuice äpplejuice, plommonjuice, granatäpplejuice, tranbärsjuice alla från koncentrat. fumarsyra, askorbinsyra (vitamin C), naturliga smaker, vinäger, habanero, pectin.

Vikt: 476 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi.....................333 kcal
Fett….......................0 g
Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat…..............87 g
Varav sockerarter….83 g
Protein…..................0 g
Salt…......................0 g