Inkl. moms 0

TPJ’s All Purpose Seasoning

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

TPJ’s All Purpose Seasoning

TPJ:s Allroundkrydda kommer i en stor skakburk (13.75 oz) eftersom den snabbt kommer att bli den mest använda kryddan i ditt hem. Du kommer att behöva mycket av den!

Den är perfekt för allt från fläsk, kyckling, nötkött och fisk. Men vänta - veganer och vegetarianer lämnas inte utanför när det gäller våra kryddor, särskilt den här. Den kan självständigt hantera vilken grönsak som helst (även vissa frukter - prova den på vattenmelon!) och ta den till en helt ny, smakrik plats.

Vad är allroundkrydda?

Det är en krydda som är tillräckligt universell för att kunna användas i vilket recept som helst. Därav namnet allroundkrydda.

Vissa andra varumärken består bara av salt, peppar och vitlök. Vi anser att denna krydda behöver ha några extra kryddor blandade i sig för att vara den fullständiga smakförstärkaren som en allroundkrydda bör vara.

Om en allroundblandning inte är tillräckligt för dina smaklökar, använd den sedan i kombination med någon av våra andra produkter som vår Bird Bath™. Var redo för det är en helt annan nivå - du måste prova det idag.