Inkl. moms 0

Black Cherry Grape Sweet Rib Candy (476 g)

199 kr

Black Cherry Grape Sweet Rib Candy

Att sätta smaker är viktigt inom BBQ-tävlingsmatlagning såväl som inom kockindustrin. Kockar gör varje ansträngning för att sätta alla smaker ska behaga en persons smaklökar. Vi gör samma sak med våra Rib Candy-smaker.

Liksom dess habanero-motsvarighet kan vår söta Black Cherry Grape Rib Candy™ inte dölja syrligheten hos de svarta körsbären, men vi lyfte dem till en helt ny nivå när vi lade till söta druvor i blandningen.

Dessa två frukter kombinerade besviker aldrig! Det krävs bara en liten mängd för att tillsätta en massa smaker till din mat.

Hur länge håller en flaska Rib Candy?

Ett par år. Och som bonus - du kan till och med frysa den för framtida användning!

Rib Candy har en god och stabil hållbarhet. Den stelnar inte.

När du ska använda den, ge den bara en kraftig skakning. Om den är i kylskåpet, ställ den på disken för att nå rumstemperatur eller använd den direkt från kylskåpet.

Vi gillar att använda den kall i våra recept som våra Texas Chocolate Clusters. Även om vi listar vår Apple Cherry Habanero i receptet gör Black Cherry Grape behandlingen överjordisk! Ge det ett försök.

Ingredienser: socker, äpplejuice, päronjuice & körsbärssaft från koncentrat, naturliga smaker, grönsaksjuice (för färg),askorbinsyra (vitamin C) citronsyra, vinäger, pectin.

Vikt: 476 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi.....................333 kcal
Fett….......................0 g
Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat…..............87 g
Varav sockerarter….83 g
Protein…..................0 g
Salt…......................0 g