Inkl. moms 0

TPJ’s Southern Pecan Seasoning (411 g)

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

TPJ’s Southern Pecan Seasoning

Låt oss presentera Southern Pecan Seasoning, en kulinarisk glädje som kommer att förvandla dina måltider till smakrika mästerverk. Även om vi skulle kunna sjunga dess lov hela dagen kommer vi att försöka hålla vår entusiasm i schack och låta produkten tala för sig själv.

Denna kryddblandning har noggrant sammansatts för att höja din matlagning, oavsett om du grillar kött, rostar grönsaker eller förbereder fågelrätter. Dess unika blandning av kryddor och den subtila, nötiga doften av pekannötter skapar en symfoni av smaker som kommer att få dina smaklökar att dansa av glädje.

Nu, låt oss prata om dess mångsidighet. Southern Pecan Seasoning är inte bara en en-tricksponny; den är perfekt både för kyckling och hamburgare. Tänk dig dina kycklingbröst som marinerar i pekannötternas rika, rökiga toner. Medan den kan stå för sig själv kan du alltid tillsätta en skvätt av en av våra Bird Baths för en fantastisk finish på det fågeln! Eller kanske föredrar du dina hamburgare som sizzlar med en underbar blandning av kryddor. Oavsett vad du väljer vet vi att dina smaklökar kommer att bli imponerade.

Men här är grejen, vi vill inte skryta. Vi låter dig vara domaren. Prova Southern Pecan Seasoning själv, och vi är övertygade om att du kommer att bli förälskad i dess ödmjuka men oemotståndliga "södern" charm. Det är den hemliga ingrediensen ditt kök har väntat på, och den är redo att göra dina måltider oförglömliga. Så, varför vänta? Höj din matlagning med Southern Pecan Seasoning idag.

Vikt: 411 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi......................300 kcal
Fett….......................0 g
Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat…..............66 g
Varav sockerarter….66 g
Protein…..................0 g
Salt…......................13 g