Inkl. moms 0

Lane´s Spellbound Hot Rub (331 g)

229 kr

Lane´s Spellbound Hot Rub

Rik, Kryddig, Rökig Smak | Helt Naturlig | Glutenfri | Inga Konserveringsmedel

Vår nummer 1 säljande rub Spellbound har precis tagit eld! Släpp lös en förtrollande hetta på dina smaklökar med Lane's BBQ Spellbound Hot Rub. Tillverkad med premiumörter, kryddor och kryddblandningar, levererar denna mångsidiga rub en perfekt balans av hetta och smak till dina favoritkött, skaldjur och grönsaker.

Med sin djärva, rökiga smak och eldiga blandning av cayennepeppar, paprika och andra kryddiga ingredienser, kommer Spellbound Hot Rub att kasta en förtrollning över dina sinnen. Använd den som en torr rub eller blanda den med olja för att skapa en marinad som kommer att lämna dina gäster förtrollade vid varje tugga.

Oavsett om du är en älskare av kryddstark mat eller bara ser fram emot att lägga till lite hetta i dina måltider, är Lane's BBQ Spellbound Hot Rub den perfekta kryddningen för alla tillfällen. Så varför nöja dig med det tråkiga och intetsägande när du kan lägga till en touch av magi i dina rätter? 

Våra favoritsätt att använda vår Spellbound Hot Rub: Kycklingvingar, Baby Back Ribs & Fläskkarré.

Ingredienser: Socker, Brunsocker, Salt, Peppar, Vitlök, Chilipulver, Paprika, Rökt Paprika, Oregano, Mald Senap, Cayenne, Habanero

Vikt: 331 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi......................200 kcal
Fett….......................0 g

Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat….............. 67 g
Varav sockerarter…. 67g
Protein…..................0 g
Salt…...................... 9 g