Inkl. moms 0

Lane´s Q-NAMI Rub (357 g)

229 kr

Lanes Q-NAMI Rub

Asien-Inspirerad Smak | Glutenfri | Inget MSG | Inga Konserveringsmedel

Upplev de djärva och unika smakerna från Lane's BBQ Q-Nami Rub. Tillverkad med en blandning av premiumkryddor och kryddblandningar, är denna kryddblandning perfekt för att lägga till en smakexplosion till ditt kött, skaldjur och grönsaker. Q-Nami för med sig Umami till bordet utan MSG och är en unik fusion av BBQ och asiatisk matlagning.

Inspirerad av smakerna från Fjärran Östern kombinerar Q-Nami Rub den rökiga smaken av paprika med de syrliga och salta smakerna från ingefära, Togarashi, Koriander och andra exotiska kryddor. Turbinadosocker ger denna rub en otrolig textur tillsammans med en fin balans av sälta & krydda. Resultatet är en smakrik och utsökt rub som transporterar dina smaklökar till en annan värld.

Oavsett om du grillar eller röker, är Lane's BBQ Q-Nami Rub den perfekta kryddningen för alla tillfällen. Använd den för att ge dina favoritkött en extra spark eller för att krydda dina grönsaksrätter. Denna mångsidiga rub är ett måste för alla matälskare som älskar att experimentera med djärva och spännande smaker.

Ingredienser: Turbinadosocker, Kosher Salt, Svartpeppar, Vitlökspulver, Togarashi, Ingefära, Koriander

Vikt: 357 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi......................200 kcal
Fett….......................0 g

Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat….............. 66 g
Varav sockerarter…. 66 g
Protein…..................0 g
Salt…...................... 13 g