Inkl. moms 0

Hardcore Carnivore Black (368 g)

229 kr

Hardcore Carnivore Black Ny storlek 369 gram

En gluten och MSG fri rub, designad för att komplettera nötkött av alla slag. I Black ingår de vanligaste kryddorna för biffar och nötkött, med tillägg av den spännande ingrediensen..… aktivt kol!

Hardcore Carnivore Black ger både en läcker smak och utseende på köttet. 

  • För det första: Det ger en bra grund för att en ”crust” ska bildas när köttet grillas. 
  • För det andra: Black svärtar köttets utsida redan innan du börjar grilla, du behöver inte övervaka köttet bara för att uppnå en tilltalande färg.
  • För det tredje: den läckra svarta färgen skapar en fantastisk kontrast mot köttets rosa inre, vilket gör det otroligt visuellt tilltalande. 

Aktivt kol: Ja, kolet är säkert. Det här är definitivt inte samma träkol som den i din grill! Hardcore Carnivore Black innehåller aktivt kol i livsmedelskvalitet av kokosnötskal.

Användning: torka köttet med hushållspapper strö sedan över frikostigt med Hardcore Carnivore Black innan du tillagar det. Den kan användas på köttet i stekpanna eller ugn, men de bästa resultaten blir när den används i grillen över träkol eller öppen eld.

Ingredienser: Havssalt, svartpeppar, torkad lök och vitlök, socker, chilipulver och aktivt kol, kiseldioxid (klumpförebyggande medel mindre än 2%).

Vikt: 368 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi......................285kcal
Fett….......................2,5g

varav mättat fett....0,57g
Kolhydrat…..............70,11g
Varav sockerarter….19,08g 
Protein…..................9,21g
Salt…......................49g


Vår absolut största säljare när det kommer till kryddor, och jag den är fantastisk på nöt, fläsk (inkl Iberico secreto), lax, you name it.

// South Side BBQ.