Inkl. moms 0

Hardcore Carnivore Black (415 g)

199 kr

Hardcore Carnivore Black Ny storlek 369 gram

En gluten och MSG fri rub, designad för att komplettera nötkött av alla slag. I Black ingår de vanligaste kryddorna för biffar och nötkött, med tillägg av den spännande ingrediensen..… aktivt kol!

Hardcore Carnivore Black ger både en läcker smak och utseende på köttet. 

  • För det första: Det ger en bra grund för att en ”crust” ska bildas när köttet grillas. 
  • För det andra: Black svärtar köttets utsida redan innan du börjar grilla, du behöver inte övervaka köttet bara för att uppnå en tilltalande färg.
  • För det tredje: den läckra svarta färgen skapar en fantastisk kontrast mot köttets rosa inre, vilket gör det otroligt visuellt tilltalande. 

Aktivt kol: Ja, kolet är säkert. Det här är definitivt inte samma träkol som den i din grill! Hardcore Carnivore Black innehåller aktivt kol i livsmedelskvalitet av kokosnötskal.

Användning: torka köttet med hushållspapper strö sedan över frikostigt med Hardcore Carnivore Black innan du tillagar det. Den kan användas på köttet i stekpanna eller ugn, men de bästa resultaten blir när den används i grillen över träkol eller öppen eld.

Vår absolut största säljare när det kommer till kryddor, och jag den är fantastisk på nöt, fläsk (inkl Iberico secreto), lax, you name it.

// South Side BBQ.