Inkl. moms 0

Pineapple Ghost Pepper Hot Sauce (162 g)

169 kr

Pineapple Ghost Pepper Hot Sauce

Är du redo för en smakresa som kommer att få dina smaklökar att kittlas och dina sinnen att brinna? Vi presenterar vår Pineapple Ghost Pepper Sauce, en av våra kronjuveler i vår heta såssamling. Du kommer att behöva förbereda dig på en kittlande fusion av Ghost pepper och den naturliga sötman hos mogna ananaser, en kombination som tar het sås till en helt ny dimension.

För dem som längtar efter den söta hettan hos vår älskade Pineapple Rib Candy™ men suktar efter en extra eldig smäll har denna sås noggrant skapats bara för dig. Den är inte bara het; det är en hetexplosion som lämnar våra habanero-alternativ i stoftet. Alla hetta-sökande gourmander - detta är din sås.

Vad händer om din "Pineapple Ghost Pepper hot sauce" är för het för mig?

Nåväl, om du är en djärv "epicurian" som strävar efter intensiv kryddighet men inte klarar av hettan från Ghost pepper, bjuder vi in dig att dyka in i vår värld av Rib Candy, Bird Bath och Pepper Jellies för att uppleva peppardistinktionen.

För dem som kan hantera Ghost peppers extremt heta karaktär har vi bemästrat deras intensitet för att skapa en läcker het sås som lovar en oförglömlig kulinarisk resa. Ta tag i din flaska Pineapple Ghost Pepper Sauce idag och hoppa på en kulinarisk resa som aldrig förr.

För på TPJ handlar det om att njuta av smaken, inte bara hettan. Missa inte chansen att lyfta din nästa måltid med den enastående Pineapple Ghost Pepper Sauce!

Ingredienser: Socker, ananasjuice med tillsatt askorbinsyra, vinäger, krossad ghostpeppar, ghostpeppar/bhut jolokia, salt, citronsyra, pektin

Vikt: 162 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi.....................333 kcal
Fett….......................0 g
Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat…..............87 g
Varav sockerarter….87 g
Protein…..................0 g
Salt…......................0.2 g