Inkl. moms 0

Mango Lime Sweet Bird Bath

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Mango Lime Sweet Bird Bath

Här är Mango Lime Sweet Bird Bath – Gör dig redo att bli häpnad av denna sensationella blandning! Craig Sharry har än en gång skickligt kombinerat sötman från mango och stinget från lime för att skapa en härlig fågelglasyr som kommer att lyfta dina rätter till nya höjder. Även om dess namn kanske antyder att den endast är för kyckling, är Mango Lime Sweet Bird Bath otroligt mångsidig och kan förbättra olika recept och tillagningsmetoder.

Vad skiljer glasyrer från traditionella BBQ-såser?

Till skillnad från tjocka och tunga såser har vår Bird Bath-glasyr en jämn och silkeslen konsistens, vilket gör det lätt att pensla på din mat. Vi har bekvämt förpackat den i en hällbar flaska åt dig! Ger dig en enkel applicering.

Vilket protein passar bäst med vår Bird Bath?

Som vår Rib Candy ligger skönheten med alla Bird Bath-smaker, inklusive Mango Lime Sweet Bird Bath, i deras flexibilitet. Du kan använda denna läckra glasyr vid vilket skede som helst under din tillagningsprocess. Oavsett om du grillar eller steker, häll bara denna sås över din mat efter att den är klar eller under de sista 10-15 minuterna - den är till och med redo att förtrolla smaklökarna direkt ur flaskan. Du kan till och med baka med den – kolla in våra läckra recept!

Säg adjö till smaklösa måltider och lyft dina kulinariska skapelser med den livliga och oemotståndliga Mango Lime Sweet Bird Bath – en riktig spelväxlare i smakens värld!