Inkl. moms 0

Mango Lime Habanero Bird Bath

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Mango Lime Habanero Bird Bath

Mango Lime Habanero Bird Bath har revolutionerat sättet glaserad kyckling smakar. Din kulinariska upplevelse kommer att bli galen med den läckra fusionen av syrlig mango, frisk lime och den het kicken från habaneropeppar. Denna Bird Bath-smak ger en unik twist till vilken kycklingrätt som helst och lämnar dina smaklökar längtande efter mer.

Att hitta rätt balans mellan sötma och hetta kan vara en utmaning, men Craig Sharry har behärskat denna konst och förenklat den för dig. Han ger dig till och med bekvämligheten av en hällbar vändbar kork, vilket säkerställer att du har full kontroll över mängden habanerosås du vill ringla över din kyckling. Oavsett om du föredrar en antydan av hetta eller en eldig explosion av smaker kan du anpassa dina kulinariska skapelser till perfektion med varje hällning.

Vad är skillnaden mellan en BBQ-glasyr och en BBQ-sås?

BBQ-sås är generellt sett en tjock, mångsidig kryddsås medan BBQ-glasyr är ett tunnare, glansigt täcke som vanligtvis appliceras i slutet av tillagningsprocessen för att lägga till ett klibbigt, karamelliserat lager av smak på grillat eller rökt kött. Båda är läckra tillskott till grillrätter och kan förbättra den övergripande smaken av grillat kött.

Det inkluderar vår Mango Lime Habanero Bird Bath som generöst kan penslas över hela din kyckling och infundera den med den oemotståndliga godheten av mango, lime och habanero. Alternativt kan du använda den som en läcker dippasås vid sidan om och njuta av smaken med varje tugga. Oavsett hur du väljer att unna dig kan du vara säker på att dina smaklökar kommer att bli bortskämda med en kulinarisk njutning.

Men magin med Mango Lime Habanero Bird Bath slutar inte vid kycklingen. Liksom alla våra Bird Bath- och Rib Candy-smaker är den otroligt mångsidig och kan integreras i olika recept.