Inkl. moms 0

Bearded Butcher Original (170 g)

199 kr

Bearded Butcher Blend Original Shaker

Välkommen till där allt började! Vår Bearded Butcher Blend Original kryddblandning är den allra första kryddblandning vi någonsin skapade. Den föddes ur ett behov av en "Använd Den På Allt" slakteri-rub, formulerad från ett recept av mästerslaktaren Seth själv! Denna banbrytande blandning är sprängfylld med smak och oöverträffad i sin förmåga att tillfredsställa smaklökarna, vilket gör den till en sann allround-krydda som hör hemma i varje kryddhylla.

Robust & Mild, Bearded Butcher's Original Blend är en robust men mild kryddblandning som är tillräckligt mångsidig för att användas på en mängd av rätter. Det är den perfekta allround-kryddan för kött, grönsaker, soppor, smörgåsar, ägg, pommes frites och mer därtill! Våra favoriter är ryggbiff av hjort eller bisonburgare!

Ingredienser: Havssalt, kryddor (inklusive paprika & selleri), dehydrerad vitlök, lökpulver, rismjöl, extrakt av paprika, citronsyra.

Vårt Bearded Butcher Blend Original är fritt från socker, klumpförebyggande medel och MSG, vilket ger dig en ren och naturlig kryddblandning som är perfekt för att höja dina rätter. Så var kreativ och utforska nya sätt att använda denna blandning, och upptäck den oslagbara smaken av att ta ditt matlagning till en ny nivå.

Vikt: 170 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi......................142,70 kcal
Fett….......................4,20 g
Varav mättat fett....4 g
Kolhydrat…..............28,32 g
Varav sockerarter….28,32 g
Protein…..................5,37 g
Salt…......................18 g