Inkl. moms 0

Apple Cinnamon Sweet Rib Candy (476 g)

199 kr

Apple Cinnamon Sweet Rib Candy

Äpplen och kanel är en fantastisk smakkombination, särskilt i vår Apple Cinnamon Rib Candy™.

Fläskkött är ett underbart protein att använda med denna specifika Rib Candy. Äpplen integreras bra med fläskrätter och kanel ger en söt och kryddig smak. Genom att kombinera äpplen och kanel har vi skapat en enkel sås för dig att hälla över ditt kött, oavsett om det grillas, röks, bakas eller till och med långsamt kokas.

Finns det några habaneros i söt Rib Candy? Inga.

Det är därför den är söt.

Allt handlar inte alltid om hetta här på Texas Pepper Jelly. Dockhandlar det om att se till att våra blandningar gillas av de flesta människor. Vi skapar olika saker och söta smakprofiler händer vara en av dem.

Denna blandning är så magisk. Vi föreslår att du använder den som topping till glass. Ringla den över din nästa skopa vaniljglass och grädde! WOW!

Om du känner för det kan du alltid förbereda din familj den bästa pumpapaj de någonsin kommer att äta, men du kommer att behöva en flaska av denna Rib Candy för att få det att hända - Apple Cinnamon Pumpkin Pie.

Ingredienser: socker, äpplejuice från koncentrat (water, äpple juicekoncentrat), askorbinsyra (vitamin C), vinäger, pectin, kryddor.

Vikt: 476 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi.....................333 kcal
Fett….......................0 g
Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat…..............87 g
Varav sockerarter….83 g
Protein…..................0 g
Salt…......................0 g