Inkl. moms 0

Apple Cherry Ghost Pepper Hot Sauce (162 g)

169 kr

Apple Cherry Ghost Pepper Hot Sauce

Är dina smaklökar redo för ett annat oemotståndligt och vansinnigt smakfullt tillskott till TPJ-såssamlingen med vår Apple Cherry Ghost Pepper Hot Sauce? Den dynamiska kombinationen av spökpaprikors eldiga intensitet och äpplen och körsbärs naturliga sötma tar denna hetta till en helt ny nivå.

För dem som älskar vår Apple Cherry Rib Candy™ men längtar efter en extra het kick är denna Apple Cherry Ghost Pepper hot sauce skräddarsydd för dig. Den här är laddad med en smäll som är flera gånger hetare och levererar en explosion av smak till dina rätter. Det är ett absolut måste att prova.

Är Ghost Pepper verkligen heta?

Ja, men den verkliga svaret överlämnas till varje individs smak. Om du dock ställer frågan föreslår vi att du går till vår Rib Candy-sida eller våra Pepper Jellies. (Rib Candies finns i alternativ med eller utan habaneropaprikor. Geléerna är alla gjorda med habaneros.) Habaneros hamnar lägre på Scoville-skalan än Ghost pepper.

Dessutom vill vi att du ska njuta av vår Apple Cherry Ghost Pepper hot sauce för smaken, inte för hettan. Ta en flaska och prova i din nästa salsa eller på ditt kryddiga bacongodis!

Ingredienser: Socker, äppeljuice, päronjuice, druvjuice, körsbärsjuice allt från koncentrat, askorbinsyra, naturliga smaker, citronsyra, äppeljuice, vinäger, krossad ghostpeppar, ghostpeppar/bhut jolokia ,salt, citronsyra, pektin, karamellfärg (vatten, Propylenglykol, FD&C Rött 40 och 3 (färgämnen), 0,1% propylparaben (konserverat)

Vikt: 162 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi.....................333 kcal
Fett….......................0 g
Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat…..............87 g
Varav sockerarter….87 g
Protein…..................0 g
Salt…......................0 g