Tax Incl. 0

Peach Mango Sweet Bird Bath (476 g)

17.22 EUR

Peach Mango Sweet Bird Bath


Ta den söta smaken till två underbara frukter som går hand i hand, blanda dem tillsammans och du får vår Peach Mango Sweet Bird Bath™.

Det här fruktduot ger all sötma och ingen hetta till din måltid. Om du inte är en älskare av habanerosås och föredrar den sötare sidan av mat, är detta den perfekta kycklingglazen för dig!

Hur lägger jag till denna persika-mango-sås till min grillade kyckling?När det gäller Texas Pepper Jelly-såser gör vi det enkelt. Oavsett om det är sött som detta eller habanero-hett som vår Peachy Peach Habanero Rib Candy-smak tar vi konsistensen på våra produkter på allvar.

Vi gör den hällbar och penselbar! Du kan lägga till denna glasyr på din kyckling genom att helt enkelt applicera den med en pensel. Bättre ännu, ringla den över den varma fågeln och låt den smälta ner längs sidorna.

Du har alternativ; lägg till den under tillagningsprocessen eller häll den i en skål och doppa din helt tillagade kyckling i den. Antingen sätt kommer du att njuta av den fullständiga fruktiga smaken av glasyren i varje tugga.

Ingredienser: Socker, äpple, päron, persikojuice (filtreratvatten, fruktjuice koncentrat), citronsyra, mangopure,  naturligasmaker, askorbinsyra (vitamin C), vinäger, pectin.

Vikt: 476 g

Näringsvärde per 100 g  
Energi.....................333 kcal
Fett….......................0 g
Varav mättat fett....0 g
Kolhydrat…..............87 g
Varav sockerarter….87 g
Protein…..................0 g
Salt…......................0 g