Oak Ridge BBQ Carne Crosta

99 kr

Oakridge Carne Crosta Steak House Rub

Carne Crosta (uttalad car-nay crow-sta), löst översatt som "Beef Crust" på portugisiska, är precis vad detta ruben kommer att producera. Den exakthet när den tillagas över hög direkt värme, särskilt på välmarmorerade styckningar av nötkött. De höga matlagningstemperaturerna är nödvändiga för att släppa oljor i det rika brasilianska kaffet, som sammanfläter med kryddorna och smälta fett, vilket skapar den bästa biffen som du någonsin har upplevt.
Detta är vår mest tekniska rub och kräver rätt matlagningsteknik för att uppnå bästa resultat. Vi rekommenderar att du applicerar en lätt beläggning (cirka en tesked per sida) av extra jungfruolja till alla sidor av köttet innan du applicerar ruben. Syftet med EVOO (Extra Virgin Olive Oil), är inte att hjälpa ruben att fastna, det gör det bara bra själv. Istället är syftet att använda den här specifika typen av olja för att utveckla ytterligare ett lager av smak för biffen. Detta steg är rent valfritt, men rekommenderas ändå. Du ser, extra jungfruolja har en låg rökpunkt, och en del av det kommer att brinna när du grillar dit kött, men det är önskvärt, eftersom smakerna som förorsakas av den lilla brinningen av EVOO är ganska trevliga och mycket välsmakande.
Dessutom vill du laga denna rub med mycket hög värme (300-375 C) direkt värme. Det betyder att du grill direkt över kolet.


Ord pris: 120 sek