Hardcore Carnivore Camo Rub
Camo är anpassad att förhöja smaken på vilt- & lammkött, den innehåller exotiska inslag av doftande kryddor som koriander, en touch av rök och lagom mängd salt.
Beskrivning
HARDCORE CARNIVORE CAMO den fjärde och senaste BBQ-rubben från Jess Pryles. Till skillnad från många andra kryddor är CAMO utformad för att framhäva köttet, inte ta över köttsmaken.
Användning: torka köttet med hushållspapper strö sedan över frikostigt med Hardcore Carnivore Camo innan du tillagar det. Om du ska laga t.ex. lamm eller viltkött low & slow gnid in köttet med Camo 15-20 minuter innan du börjar tillaga det.
Hardcore Carnivore Camo är utan Glutamat (MSG) och Glutenfri och utan artificiella färgämnen.
Innehåll: Salt, kryddor, torkad vitlök, torkad lök, honungspulver (raffinerad sirap, honung), hickory salt (salt, röksmak, kiseldioxid.) vinägerpulver (maltodextrin, modifierad matstärkelse, destillerad vit vinäger).
Ursprung: USA, Vikt: 155g
Förvaras torrt, svalt och mörkt.
Skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”
Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.