Super kampanj Traeger Pro 34

12 495 kr

Traeger Pro 34

Super kampanj Traeger Pro 34 (2018 års modell), skydd, insulation blanket, vikbord, bottenhylla, smokeshelf och 2st pellets, ord 15568:- nu 12495:-. Utställnings exet kvar, skickas ej (eller efter överenskommelse).


Det bästa som hänt barbeque-världen enligt många grillfantaster. Traeger tar den klassiska low & slow cooking-kulturen från Texas till var mans trädgård. Grillarna från Traeger eldas med hardwood pellets – en högeffektiv sammanpressad liten pellet som består av 100 % trä helt utan tillsatser. Miljövänligare grillning finns inte. Du har full temperaturkontroll, från lågtemp rökning till traditionell barbeque på 200 grader plus.

Trager-grillen är utrustad med en sinnrik fläktanordning som sprider värmen från den brinnande pelletsen jämnt i hela grillen. Du behöver aldrig vara orolig för att bränna maten eftersom det du grillar aldrig utsätts för direktvärme. Du reglerar temperaturen med ett enkelt vred; lika lättanvänt som en vanlig ugn. Grillen tänds genom att trycka på en strömbrytare – glöm allt kladdande med nersvärtande kol eller bök och stök med gastuber och slangar.  Men framförallt blir resultatet så gott så det svartnar för ögonen – varje gång!

Den nya Pro-serien från Traeger har ett extra stabilt chassi.  Grillen är utrustad med allvädershjul som som funkar lika bra på grusgången som gräsmattan. Den nya serien har en ännu bättre temperaturreglering med en digital konroll, samt en avancerad logik som ger en precision på  +/- 6 grader C. En grillafton med Traeger blir garanterat lyckad!


Traeger Pro Serie 34

Grillyta övergaller 85,5 x 49 cm

Grillyta extragaller 85,5 x 18 cm

Pelletskapacitet: 8kg i kammaren

Mått 124,5 x 132 x 68,5cm