Inkl. moms 0

PK Original

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

PK Original

Den geniala konstruktionen:

 1. Grill & smoker: PK är en grill & smoker i världsklass, det finns ingen anledning att välja mellan grill och smoker eller köpa separat utrustning. Om du tänker grilla vid höga temperaturer under kort tid som hamburgare och korv, eller vid låga temperaturer över längre tid, som t.ex. fläskkarré eller oxbringa, kommer din PK att klara bägge delar. Det delbara gallret gör det enkelt att fylla på med mer briketter eller kol utan att behöva flytta på maten. Du får ut det bästa av två världar med en PK.
 2. Oslagbar temperatur- och luftkontroll:
  PK 4-vägs ventilationssystem (två justerbara ventiler i topplocket och två spjäll på undersidan) ger enkel och noggrann temperaturkontroll.
 3. Överlägsen värmeisolering:
  Noggrant hantverk ger en tät förslutning mot läckande värme och rök. Aluminiumkapseln bevarar och fördelar värmen mycket effektivt än t.ex stål.
 4. Hållbar & rostar inte:
  Handgjutet gods i tjock aluminium (6mm) med gjutna gångjärn. PK’s hållbarhet gör att den går i arv från en generation till nästa. Varje ny PK har potential att bli en släktklenod.
 5. Portable Kitchen:
  Själva kapseln har gjutna gångjärn så grillen transporteras lätt med locket och underdelen för sig. Ta med dig din PK till grillfesten, picknicken, stranden, på campingen…